Julbord 2018

Under hösten genomgår Hallwylska en förvandling från innergård till inglasad vinterträdgård och vi har därför nöjet att för första gången anordna en magisk julbordsupplevelse! Från och med den 22a november välkomnar vi gäster att avnjuta vårt traditionella julbord fyllt med hemlagade delikatesser och makarna von Hallwyls favoriter, tillsammans med ett generöst dryckesutbud i en förtrollande vintermiljö

Tradition och historia

Utöver traditonella julrätter så som sill, lax, julskinka, korvar, sylta, rödbetssallad, Janssons frestelse, köttbullar, risgrynsgröt, revbensspjäll och våra favorit desserter kommer vi även att erbjuda ett antal rätter från den tid då makarna Von Hallwyl residerade i palatset (1898-1921). 

hm_dig8973.jpg

palatset

Kliv in genom portarna och förflytta dig 100 år tillbaka i tiden, in i ett hus som sparats som en tårtbit av vår historia. Palatset visar upp en komplett högborgerlig miljö, från alla möjliga vinklar och perspektiv. Sedan 2015 har det bedrivits restaurangverksamhet på innergården som nu även kommer att vara öppen för julbord.

Kontakt


Bokning, större sällskap, evenemang och övriga förfrågningar
E-post: julbord@hallwylska.com
Telefon: 08-440 56 31

Hallwylska • Hamngatan 4 • Stockholm